Veelgestelde Vragen

Op deze pagina treft u een selectie van de meest gestelde vragen over verhuur, levering, wat te doen bij schade en veel meer.
Mocht uw vraag er niet bij zitten dan kunt u natuurljk via ons contactformulier uw vraag direct stellen. 

Verzekering en Schade

De huurder dient zelf onze goederen te verzekeren tegen brand/storm, waterschade, diefstal of vandalisme Alle artikelen worden schoon geleverd en dienen ook schoon retour, zoniet worden de schoonmaak-/afwaskosten in rekening gebracht. De mogelijkheid om het schoonmaken door ons te laten uitvoeren heeft u ook, de kosten hiervan bedragen 40% van de huurprijs incl. BTW
AManco of beschadigde artikelen worden tegen vervangingswaarde of reparatiekosten berekend. Daarnaast dient u te zorgen voor een verzekering van de gehuurde goederen. De verhuurder kan niet aansprakelijk gesteld worden voor schades ontstaan door, of ten gevolge van bij ons gehuurde materialen. Alle geleverde goederen zijn en blijven eigendom van de verhuurder.

Levering en transport

Ja, dat kan. wij rekenen geen vrachtkosten binnen een straal van 5 kilometer en een orderbedrag hoger dan € 50,00. buiten de 5 kilometer zone berekenen we € 0,50 ct per kilometer. Vrachtkosten gelden voor zowel halen als brengen van de goederen. Komt u de goederen afhalen en retour brengen dan berekenen we uiteraard geen kosten.